Statuten inzien

Wilt u de statuten inzien dat kan. vanaf nu staan de stauten online.
Deze vind u in de documenten, LET-OP u moet zich hier voor aanmelden op onze site

LAATSTE NIEUWS VAN UW BEWONERSVERENIGING.

In een persoonlijk gesprek, met Mevr. L. Oudesluys van ” Woonhave” hedenmiddag, heeft zij ons het volgende medegedeeld:

Zij is voornemens in de week van 17 t/m 21 juli a.s van 9.00  uur tot 12.00 uur die bewoners te bezoeken die huurverlaging hebben aangevraagd, teneinde de woning te beoordelen  ( duur 10 min.).

Indien deze data U niet schikt dan is er nog een mogelijkheid in de week van 7 t/m 11 augustus a.s. ook tussen 9.00 en 12.00 uur.

Met de dan verzamelde gegevens zal een definitieve puntentelling worden gemaakt met inachtneming van de puntentelling van de huurcommissie.

Voor het maken van de afspraak hoort U snel  van ons

Huurverlaging

Als de huurder het niet eens is met de huurprijs, dan kan hij bij de verhuurder huurverlaging vragen. Niet eens met de huurprijs?

Is de huurder het niet eens met de huurprijs, die hij voor de woning moet betalen? Dan moet hij eerst bij de verhuurder om huurverlaging vragen. De huurder stuurt daarvoor een voorstel tot huurverlaging aan de verhuurder. Gaat de verhuurder akkoord? Dan gaat de huurverlaging in op de door de huurder voorgestelde ingangsdatum.

Verder lezen

Algemene telefoonnummers Woonhave

Per 31 mei 2017 heeft Woonhave het beheer overgenomen van MVGM. Uw aanspreekpunt voor alle huur-gerelateerde zaken, is Woonhave. Woonhave is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 010 – 268 55 55, of per e-mail via beheer@woonhave.com
Voor reparatieverzoeken kunt u bellen met de huismeester,
Jaap Polak: 06-106 676 35
Voor meldingen buiten de kantoor uren kunt u terecht bij de onderhoudsdienst Van Wijnen: 010 – 483 10 00
en bij calamiteiten (24/7) 0182 – 34 80 86 of  op onderhoud.stolwijk@vanwijnen.nl

 

Verkoop woningportefeuille Van der Vorm Vastgoed B.V.

Op 25 mei heeft Van der Vorm Vastgoed B.V een brief aan alle bewoners van de Loudonstraat gestuurd met de  mededeling dat de complexen verkocht zijn aan Voonhave download de brief